Knippenborg Fietsen blog RSS Feed

knippenborg 0 1531
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke fietstechnicus om ons team te versterken.   Wat ga je doen?  Je belangrijkste taak is natu..
knippenborg 0 286
Het was weer tijd voor een grote update van onze website/webshop. Deze is zojuist gelanceerd!  ..
Nienke 1 6109
Klachten van nek, schouders, armen en handen tijdens wielrennen. Nek en schouder klachten of ongemakken zijn het meest voorkomend bij de recreatiev..
knippenborg 0 521
Sinds 1 januari ben ik een nieuw gezicht bij Knippenborg Fietsen. Voor degene die mij nog niet kent: ik ben Koen Beerten, ben opgegroeid in Zieuwent e..
knippenborg 0 279
DE OPTIMALE ACCU10 HANDIGE E-BIKE ACCU TIPSDE LEVENSDUUR VAN EEN FIETSACCU IS GEMIDDELD 5-6 JAAR. AFHANKELIJK VAN HOE DE ACCU WORDT GEBRUIKT. OM ZO LA..
0 263
5X TIPS VOOR FIETSENDE OUDEREN Fietsen is voor ouderen het ideale vervoersmiddel om zich te verplaatsen of voor sociale activiteiten. Het is daarom v..
Nienke 1 11615
De knie en zijn functie tijdens het fietsen De knie is in de beweegketen bij het fietsen het belangrijkste punt als het gaat om het overbrengen van..
Nienke 0 3091
Voetklachten tijdens het fietsen; when the foot meets the pedal. Voetklachten komen veel voor bij fietsers. Het is een vervelende klacht die met na..
Nienke 0 868
In deze tijden van Corona zien we dat meer mensen op de fiets stappen. Een perfect alternatief voor je wekelijkse sportmoment. Ongemakken en overbelas..
knippenborg 0 274
Fietst u al jaren met veel plezier op uw mountainbike of racefiets of bent u van plan om binnenkort een nieuwe aan te schaffen? Door middel van een l..
knippenborg 0 103
Met een zeker gevoel op je mountainbike   De sportieve fiets is populair. Veel mensen kopen vol enthousiasme een mountainbike of racefiets maar k..
1 - 11 van 11 (1 pagina's)