Knippenborg Fietsen blog RSS Feed

knippenborg 0 193
Het was weer tijd voor een grote update van onze website/webshop. Deze is zojuist gelanceerd!  ..
Nienke 0 4479
Klachten van nek, schouders, armen en handen tijdens wielrennen. Nek en schouder klachten of ongemakken zijn het meest voorkomend bij de recreatiev..
knippenborg 0 376
Sinds 1 januari ben ik een nieuw gezicht bij Knippenborg Fietsen. Voor degene die mij nog niet kent: ik ben Koen Beerten, ben opgegroeid in Zieuwent e..
knippenborg 0 191
DE OPTIMALE ACCU10 HANDIGE E-BIKE ACCU TIPSDE LEVENSDUUR VAN EEN FIETSACCU IS GEMIDDELD 5-6 JAAR. AFHANKELIJK VAN HOE DE ACCU WORDT GEBRUIKT. OM ZO LA..
0 191
5X TIPS VOOR FIETSENDE OUDEREN Fietsen is voor ouderen het ideale vervoersmiddel om zich te verplaatsen of voor sociale activiteiten. Het is daarom v..
Nienke 1 7473
De knie en zijn functie tijdens het fietsen De knie is in de beweegketen bij het fietsen het belangrijkste punt als het gaat om het overbrengen van..
Nienke 0 2221
Voetklachten tijdens het fietsen; when the foot meets the pedal. Voetklachten komen veel voor bij fietsers. Het is een vervelende klacht die met na..
Nienke 0 397
In deze tijden van Corona zien we dat meer mensen op de fiets stappen. Een perfect alternatief voor je wekelijkse sportmoment. Ongemakken en overbelas..
knippenborg 0 204
Fietst u al jaren met veel plezier op uw mountainbike of racefiets of bent u van plan om binnenkort een nieuwe aan te schaffen? Door middel van een l..
knippenborg 0 83
Met een zeker gevoel op je mountainbike   De sportieve fiets is populair. Veel mensen kopen vol enthousiasme een mountainbike of racefiets maar k..
1 - 10 van 10 (1 pagina's)