Winkel en werkplaats (vooralsnog) gewoon geopend. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten volgens de richtlijnen van het RIVM en de GGD

Nieuwe website/webshop bijna klaar

Geplaatst door knippenborg 27-01-2017 1 Reactie(s)

Na ruim een jaar is het eindelijk zo ver! De nieuwe webshop/website wordt binnenkort 'officieel' gelanceerd! Zoals je waarschijnlijk wel ziet is de website nog niet helemaal compleet, we hopen dit de komende weken voor elkaar te krijgen!

1 Reactie(s)

Jan Verheijen:
01-04-2017, 09:17:01 PM, janmac.nl
Verzenden

Wanneer je een nieuwe fiets wilt kopen, zoek je op de eerste plaats naar een betrouwbaar en vakkundig bedrijf. Acht maanden geleden kwam ik toevallig in contact met de firma Knippenborg in Zieuwent. Voor de fiets van mijn vrouw werd destijds een ongekende vorm van service verleend. De fiets was elders gekocht en desondanks werden we uitstekend van advies voorzien en hun oplossing voor ons accu-probleem stemde tot grote tevredenheid. De eerste keer dat ik het bedrijf bezocht, werd ik onthaald op een concert door een zingende medewerker en dat zette me ertoe aan hier een blog aan te wijden: http://www.multicycle.nl/NL/Over-Multicycle/Fietsen-op-mijn-MC/Fietsblog/Carnaval-fysiotherapie-en-Olympisch-zilver De gemoedelijke sfeer en het vakmanschap dat de zaak uitstraalt, waren dermate overtuigend dat mijn vrouw en ik er graag twintig kilometer voor fietsen om onze rijwielen hier te laten onderhouden. Toen zij aan een nieuwe elektrische fiets toe was, stond het voor ons buiten kijf dat we bij vader en zoon Knippenborg aan het juiste adres waren. Een slim besluit: volop keus uit alle topmerken, een prima inruilprijs, perfecte aflevering en vriendelijke bediening. Klein nadeel. Toen mij vrouw dolgelukkig haar nieuwe fiets ophaalde, ontbrak de muzikale omlijsting: je kunt niet alles hebben. Waarschijnlijk had Pavarotti op zaterdag zijn vrije dag.Toen we bij thuiskomst de servicekaart bekeken, bleek dat onderhoudsbeurten voor klanten tegen de helft van de prijs worden uitgevoerd. Knippenborg: vol verrassingen én verrassend goed!

Laat een reactie achter