Bedrijfsprofiel

Knippenborg Fietsen is dé expert in fietsplezier. Al sinds 1992 is onze winkel in Zieuwent een begrip in de Achterhoek als het gaat om vooraanstaande fietsmerken. De winkel wordt gerund door vader en zoon Paul en Jelle Knippenborg en allround medewerker Koen Beerten. Iedereen kan bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte fiets, een service- of onderhoudsbeurt en een uitgebreid assortiment fietsaccessoires. De online shop is een verlengstuk van onze winkel. Hier kunnen wij een nóg ruimere collectie aan de klant bieden. Daarnaast beschikt Knippenborg Fietsen over een fietsverhuurservice.

 

Aandacht voor de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Goed advies, de juiste maatvoering en een persoonlijk gesprek vinden we erg belangrijk. Met een kop koffie bespreken we de wensen van de klant en geven we advies op maat. Onze werkplaats is volledig open en heeft een centrale plek in de winkel. Zo kan iedereen zien hoe wij ook alle fietsen met volle aandacht verzorgen.

 

We zijn altijd op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen en trends. Met enige regelmaat bezoeken we beurzen in binnen- en buitenland en volgen we vrijwel alle door fabrikanten aangeboden trainingen en cursussen. Door opleiding en ervaring hebben wij ons op diverse vlakken gespecialiseerd binnen ons vakgebied. Zo is Jelle expert in elektrische fietsen en door de ervaring als wielrenners en mountainbikers zijn Koen en Paul zeer deskundig op het gebied van sportfietsen.

 

Knippenborg Fietsen onderscheidt zich door uitstekende service. Alle fietsen in onze winkel zijn beschikbaar voor een proefrit. Wanneer een korte proefrit niet voldoende is, bieden we de mogelijkheid om een van onze demofietsen een aantal dagen uit te proberen. Bij de aanschaf van een fiets of accessoire geven we uitgebreid advies en stellen we een fiets altijd helemaal in op de wensen van de klant. Na drie maanden kan de klant bij ons terugkomen voor een gratis servicebeurt. Knippenborg Fietsen verleent minimaal twee jaar garantie op fietsen en accessoires en hanteert een dertig dagen niet-goed-geld-terug garantie.