Even voorstellen

Geplaatst door knippenborg 10-02-2021 0 Reactie(s)

Sinds 1 januari ben ik een nieuw gezicht bij Knippenborg Fietsen. Voor degene die mij nog niet kent: ik ben Koen Beerten, ben opgegroeid in Zieuwent en woon met mijn gezin aan de Werenfriedstraat.

Op m’n 15e ben ik lid geworden van de Zieuwentse fietstoerclub Velocé, waar ik nog steeds lid van ben. Als jeugdrenner ben ik bij de Peddelaars in Aalten beland en daarna heb ik wielerwedstrijden voor de Stofwolk in Eibergen gereden. Toen ik werktuigbouwkunde ben gaan studeren ben ik gestopt met wedstrijd rijden, maar heb ik het peloton niet verlaten. Ik ben een heel aantal seizoenen als mechanieker in de volgwagen mee geweest. Eerst voor de Stofwolk, later voor het Sensa Kanjers voor Kanjers Cyclingteam.

Ruim twee jaar geleden heb ik bij Goossens in Groenlo van mijn hobby mijn werk kunnen maken en ben ik gestopt als mechanieker bij de wielerploeg. Het wedstrijdrijden had inmiddels plaatsgemaakt voor het toeren op de racefiets of mountainbike, met af en toe een prestatietocht.

Met de overstap naar Knippenborg Fietsen beland ik op de plek waar ik ooit mijn eerste koersfiets gekocht heb. Ik sta nu zelf op die plek waar we het fietsplezier aan jullie over willen brengen. Van stadsfiets tot racefiets, ik help je graag verder!

Laat een reactie achter